Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Kancelaria Ultimatum

Kancelaria Ultimatum 2.1 (12)

Złota 59
00-120
Warszawa
605 448 944
2.1
12
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2020-07-04 13:42:24
KarolinaA
Nie mogę zrozumieć, jak oni mogą jeszcze funkcjonować, gdzie jest prokuratura, gdzie jest policja? Gdzie jest Giodo? Gdzie jest uokik? Tylko Polsat stanął w obronie oszukanych i okradzionych klientów i zrobił w miarę rzetelny reportaż o nich. Cała działalność ich sprowadza się do wyłudzania pieniędzy, nigdy żadnej sprawy nie prowadzą, wyłudzają tylko zapłatę za usługę której nigdy nie wykonają bo nie mają do tego żadnych możliwości, ani wykształcenia. Chamscy w obyciu, publikują po internecie fałszywe informacje o swoich klientach którzy poinformowali organy ścigania o ich działaniach. Ukrywają się, podają fałszywe adresy, firma zerejstrowana w Angli , obsolutnie bez żadnego majątku, na słupa. Przez to nie można odzyskać żadnych pieniędzy od nich. Wzywam z tego miejsca organy ścigania aby zrobiły porządek z Jarockim i Protazińskim, dość już tego oszukiwania.
1 / 5
2020-06-28 21:23:23
Joanna
100% nie legalny biznes. Od wielu lat podają fałszywe adresy. Ultimatum niedawno podawało na stronie, że ma siedzibę Marszałkowska 100/102 czyli w warszawskiej rotundzie, którą już dawno rozebrano i jest tam plac budowy, Na dzisiaj co prawda nie podają już zupełnie żadnego adresu na stronie , ale w google maps podali Złota 59, czyli złote tarasy, wystarczy zadzwonić i zapytać administrację tarasów, nigdy o nich tam nie słyszeli. Straszny kanał z tym Ultimatum
1 / 5
2020-05-28 13:45:05
Tomasz Wro
Podają fałszywe adresy, nie mają siedziby, rejestracji, nip ani KRS, działają nielegalnie. Były o nich materialy śledcze telewizji Polsat, interesuje sie nimi Policja i Prokuratury. Osoby szukające rozwiązania problemu z dłużniekim nie mają czego szukac w tej firmie.
1 / 5
2020-05-24 18:48:38
Bożena
Dokładnie tak samo jest z moją sprawą.Od sierpnia 2016 żaden Adwokat się do mnie nie odezwał i kompletnie nie mogę się doprosić kopii sprawy sądowej ani daty sprawy,kompletnie nic.Tylko przed dokonaniem wpłaty jeszcze można było się dodzwonić.A te Bardzo Dobre Opinie to też nie mam pojęcia kto pisze,chyba ciągle te same osoby,bo jak się pojawi jakaś zła opinia to zaraz co chwilę pisane są dobre.Sprawa miała trwać ok.3 miesięcy,a od sierpnia 2016 nawet nie otrzymałam potwierdzenia ,że została ona złożona do Sądu.Kontakt- żaden
1 / 5
2020-05-22 14:23:08
Katarzyna W
Złożyłam sprawę w tej pseudo kancelarii ultimatum i tak naprawdę nie wiem co się z nią dzieje ponieważ od momentu wpłaty za sprawę sądową przestali się do mnie odzywać i nikt nie odbiera moich telefonów. Nikt nie odpisuje na mail. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Potem poczytałam o nich w sieci i się przeraziła, co ja uczyniłam. Przy wyborze kancelarii sugerowalam się dużą ilością pozytywnych opinii ale jak prześledzilam bliżej portale to wygląda na to że sami wpisują sobie te opinie bowiem to chyba nieprawdopodobne żeby codziennie na każdym portalu była jedna lub dwie pozytywne opinie o nich. Ostrzegam innych.
2 / 5
2020-05-01 15:49:41
Robert
5 lat temu podpisalem z kancelaria ultimatum umowe,wplacilem na ich Konto 2976.00zlotych.(tyle zazadali)caly czas zapewniali mnie ze sprawa jest w sadzie ze dluznik figuruje w bazie Euler Hermes ze jest ububliczniony. Po roku dowiedziałem sie ze sprawa nie jest w żadnym sądzie a dłuznik nie jest upubliczniony. Przez caly rok mnie zwodzili I zapewniali ze wszystko jest ma dobrej drodze. Wyslalem do nich listem poleconym odwolanie pelnomocnictwa i uniewaznienie umowy. Zażądalem zwrotu pieniędzy I oryginalu wyroku dluznika. Przecież nie zrobili nic w mojej sprawie a zabrali prawie 3000 zl. Nawet dokumentu nie odesłali do mnie panowie Jarocki I Protazinski nie odbieraja tel. Nie odpisuja na emaile. Piszę to ponieważ pragnę ostrzec wszystkich, nie dajdzie się nabrać. Sprawdzie chociaż adres który podaj na swojej stronie. On także jest fałszywy, sprawdzała to nawet dziennikarka śledcza z Polsatu, która robiłą reportaż o ich przekrętach.
1 / 5
2020-04-28 15:05:25
Marek
W 2014 roku zostałem mocno i prymitywnie oszukany. Zwróciłem sie do kancelarii ULTIMATUM. Wszystko było ladnie dopóki nie wpłaciłem pieniędzy za prowadzenie sprawy 2650 plus 500.Nic mi nie pomogli, a mineło 6 lat. Oczywiście na początku udawali pomocnych i po rozpoznaniu sprawy uznali ze wszystko załatwią. Niestety stracilem pieniądze czas nerwy, zostałem zwyzywany przez telefon, a moje dane były publikowane z w sieci internetowej w różnych miejscach z kłamliwymi informacjami o mnie. .Nie polecam tej tych ludzie, trzymajcie się z daleka, zanim cokolwiek zdecydujecie oglądnicie reportaż śledzczy Polsatu o nich.
1 / 5
2020-04-26 13:37:26
KARMA
ZOSTAŁAM OSZUKANA! Panowie podjęli się sprawy, jednakże kontakt z nimi był tylko do czasu opłacenia usługi...po tym przestali odbierać telefony, zablokowali numer, na maile nie odpowiadali, po roku próbując dociec sprawy u komornika okazało się, że została umorzona o czym nie poinformowali, co jako pełnomocnicy byli zobowiązani UCZYNIĆ. Po telefonicznym kontakcie obrażali mnie i odmówili przesłania dokumentów ze sprawy. OSZUŚCI!
1 / 5
2020-04-26 12:54:08
Oszukany
Pragnę ostrzec Państwa przed perfidnymi działaniami firmy Kancelaria Ultimatum (kancelariaultimatum.pl) "Firma" specjalizuje się w egzekucjach długów często na granicy prawa lub pozaprawnie. Ich metodą jest nękanie ofiar przede wszystkim w internecie. W tym celu stworzyli sobie sieć stron internetowych oraz kont na największych polskich forach, na których oczerniają wszelkie firmy i ludzi z którymi weszli w kontakt. Jest wiele osób i firm poszkodowanych, Kancelaria Ultimatum przeprowadza bardzo agresywne ataki, są wulgarni, nękają straszą i wymyślają zupełnie nieprawdziwe historie żeby zniszczyć opinię dłużnikom lub firmom które naciągnęli w sieci. Przestrzegam przed wszelkim kontaktem z nimi i radzę nie brać poważnie żadnych wiadomości przez nich publikowanych. O ich uczciwości niech świadczy fakt, że sami swojego adresu nie podają na swojej własnej stronie internetowej,
5 / 5
2020-04-17 12:02:24
Piotr
Duża skuteczność działań. Telewizja Polsat robiła o nich materiał -> https://www.polsatnews.pl/wideo-program/interwencja-poszkodowani-dwa-razy-rowniez-przez-kancelarie-odszkodowawcza_6710114/