Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Airmax Ultraszybki Internet

Airmax Ultraszybki Internet 4.9 (34)

Dunikowskiego 16C
45-631
Opole
71 71 70 530
4.9
34
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-10-20 14:48:23
Marcin
Współpraca z firmą Air MAX jest dla mnie prawdziwą przyjemnością. Sprawna obsługa, dobry kontakt, duża elastyczność i błyskawiczny termin realizacji przyłączenia szybkiego internetu dla mojej firmy, to niewątpliwe zalety dzięki którym chciałabym polecić tego operatora jako godnego partnera w biznesie, dla każdego, kto potrzebuje kompleksowej obsługi w zakresie telekomunikacji i internetu, w szczególności poza centrami dużych miast, gdzie trudno o dobrego dostawcę takich usług.
5 / 5
2020-10-19 13:24:43
IT Center
Profesjonalne rozwiązania dla biznesu z gwarancja szybkości - nie zauważyliśmy spadków mam nawet kilka % wyższą prędkość niż w umowie. Usługe mamy z SLA jak narazie 16mcy nie mieliśmy okazji sprawdzać ponieważ nie było żadnej przerwy. Łącze symetryczne 200/200 mega w bezkonkurencyjnej cenie . Testowaliśmy u kilku innych dostawców wszedzie były jakies problemy.(wysoki ping utrata pakietów, blokowane porty ,NAT). Rzadko piszemy opinie ale że minęło już sporo czasu i nie mamy najmniejszych problemów zdecydowaliśmy że napiszemy.
5 / 5
2020-10-06 17:33:19
Zuzia
Firme Airmax posiadam od 1,5 roku i jestem zadowolony w 100%. Brak jakichkolwiek wahań transferu, oraz niezawodność - brak przerw. Wykorzystuje go głównie do pracy w swojej firmie. Prędkość jaką mam to 24/24 i co najwazniejsze tyle mam. Wspaniałą rzeczą jest to że nie mają limitów. Adres IP zewnętrzny który dają jest bardzo przydatny wykorzysuje do monitoringu. Na początku nie wierzyłem w to co piszą ludzie a opiniach ale przekonałem sie do nich dzieki fachowej obsługi BOK, oraz możliwosci miesięcznego przetestowania łącza. Polecam
5 / 5
2020-09-22 16:42:16
Dawid
Najlepszy dostawca jak do tej pory, nic nie zwalnia,żadnych przerw. Szybkie pobieranie na poziomie 300 mega. Serwisy filmowe gry praca nauka wszystko na jednym porządnym internecie . Nawet monitoring a wszystko w rozsądnej cenie . Polecamy
5 / 5
2020-09-18 12:43:38
Lukasz
Bardzo dobry dostawca internetu, zero awarii , stabilny i solidny. Wsparcie techniczne na wysokim poziomie. Cenowo nie jest źle - prędkości mega wysokie. Polecam
5 / 5
2020-09-18 12:08:22
Sabina
Internet do pracy w domu idealny żadnych przerw (tak jak w Gsmach) VPN zdalny pulpit wszystko działa dodatkowo dzieciaki grają sobie ile chcą . A my wieczorkiem mozemy spokojnie obejrzeć każdy film. Wszystko działa znakomicie. Polecma Airmaxa każdemu
5 / 5
2020-09-15 12:58:02
Lucjan
Poczytałem na tej stronie zamówiłem zestaw do testów zakładając, że może być słabo z zasiegiem taka okolica. Patrząc na reklamowane możliwości szybkości Internetu na stronie airmax wybrałem 96 Mb. Niestety najwięcej co mogłem wycisnąć to 80Mb , gdzie nadajnik mam 17 km od anteny. Jednak te 80Mb to jest dla mnie i tak super szybkość wczesniej miałem 1-2Mb. Teraz moge pracowac z domu ,zdalny puplpit ,uruchamiam CDA i wszystko smiga aż miło. Żadnych limitówi i spowolnień . Polecam
5 / 5
2020-09-03 12:30:06
Jacek
Internet działa jak należy, porównując do poprzedniego operatora jakim był plusgsm to jest to przepaść na korzyść airmax, a co dla mnie najważniejsze doskonała pomoc techniczna w konfiguracji kamer i publicznego ip, ktorego poprzedni operator mi nie oferował, tak więć polecam wszystkim zainteresowanym bez 2 zdań! pozdrawiam
5 / 5
2020-08-25 16:06:18
Adam
Szukałem internetu w co prawda dość trudnej geograficznie lokalizacji. Wiele firm sie poddało. Ale nie Airmax. Łącze do firmy 100/100 w znakomitej cenie. Wszystko działa bardzo stabilnie i szybko. Monitoring zdalne pulpity chmura. Żadna inna firma nie sprostała. Pozdrawiamy całą ekipę Airmax. Adam
5 / 5
2020-08-19 10:04:44
Marcin
Najlepsza sieć w Polsce. Oferuje niedrogi internet w ciekawych taryfach. Generalnie transfer bardzo OK. Nowoczesne urządzenia dostępowe i dobre, markowe routery. Obsługa klienta także jak najbardziej w porządku. Szczerze polecam! Na pewno nie zamierzam w niedługim czasie zmieniać sieci.